Mandag 5. oktober kl. 15.30 – påmelding.

Drammens tøffeste og mest moderne leilighetsbygg nærmer seg ferdigstillelse. Galleriet blir et signalbygg med høy arkitektonisk kvalitet som med lekne variasjoner i materialbruk, form og farge vil løfte nabolaget og skape trivsel for både beboere og naboer.


Du kan fremdeles sikre deg en av de 8 siste leilighetene

Av totalt 51 leiligheter er det nå bare 8 igjen. 8 spennende, unike leiligheter fra 57 til 174 kvm BRA. Det er fremdeles mulig å finne en leilighet som passer dine krav og behov, men nå begynner det å haste. Overtakelse og innflytting starter nemlig allerede i januar/februar neste år.

 
Smarthusløsninger for fremtiden

Galleriet blir mer enn moderne arkitektur. Her får du samtidig en gjennomført smarthusteknologi som lar deg styre alle viktige funksjoner i leiligheten som lys, varme, ventilasjon, dørlåser, solskjerming, alarm og mye mer fra din egen telefon.

Opplev leilighetene fra innsiden

Nå er byggingen kommet så langt at vi kan ta deg med inn i bygget og vise deg den eller de leilighetene som er aktuelle for deg. Nå kan du sjekke utsikt, lysforhold, romfølelse og få en begynnende opplevelse av bofølelsen i Galleriet.


Foto av råbygget tatt nå i slutten av september.

 

Opplev alt det andre fra utsiden

Beliggenheten er nærmest ideell. Tvers over gaten ligger parken, nylig oppgradert og finere enn noensinne. Rett oppi gata kan du vandre rundt i koselige «gamle Drammen» og går du andre veien, har du gågatene, Bragernes Torg og hele byens kulturtilbud for dine føtter.

 
Borettslag gir deg lave bokostnader

Galleriet blir organisert som borettslag. Et borettslag har gunstige  finansieringsformer som gir lave bokostnader. En leilighet som koster 4,5 millioner vil gi deg månedlige bokostnader på ca. 6000,- kroner dersom du har 50 % egenkapital. Har du 15 % egenkapital blir det ca 8500,- i månedlige bokostnader. Med bokostander menes både driftskostnader og finanskostnader. Gallerietmegleren Jan Vidar kan fortelle deg alt om de ulike mulighetene.

Prisene på de ledige leilighetene starter forresten på 3 990 000. Den dyreste koster 16 990 000.
Du finner boligvelger  med de ledige leilighetene HER.

Meld deg på til visningen!
Galleriet er fremdeles en byggeplass. Det betyr at vi må sette sikkerhet aller først. Dessuten må vi tenke smittevern. Derfor ber vi deg ta kontakt med megler Jan Vidar for påmelding til denne unike visningen. Du treffer ham på telefon 90 05 23 30 eller e-post JanVidar@nbbo.no
 
NB: Denne visningen gjelder kun interessenter, ikke de som allerede har kjøpt leilighet.
 

Velkommen til visning i råbygget mandag 5. oktober kl. 15.30!